Travelto.ro este un site destinat promovării vacanțelor în România, cu ajutorul platformei turiștii pot găsii destinații de călătorie sigure și de calitate la prețul de proprietar, fără nici un comision adăugat. Travelto.ro își propune să ofere o platformă de încredere prin care turiștii să își poată căuta următoarea călătorie.

Misiunea travelto.ro este aceea de a accelera îmbunătățirea domeniului turistic din România, prin mijloace sustenabile, ce vor oferii beneficii atât deținătorilor de proprietății, cât și turiștilor atât interni și externi.

Prin travelto.ro, ne angajăm să oferim un site informativ, ușor de utilizat, cu cele mai bune tarife. Scopul nostru este de a oferi călătorilor din întreaga lume o modalitate plăcută, eficientă și rentabilă de a rezerva cazare românească.

Unul dintre obiectivele principale ale travelto.ro este acela de a realiza un mecanism de promovare a turismul în România prin depunerea unui efort comun eficient, în detrimentul actiunilor neorganizate realizate individual.

Pandemia COVID-19 a afectat în mod deosebit domeniul turismului, chiar dacă sperăm ca în 2022 lucrurile să se schimbe, considerăm ca sunt necesare mijloace comune pentru realizarea unei rezistențe a turismului.

Prin travelto.ro și promovarea realizată atât pe plan intern, dar în mod deosebit pe plan extern, vom reuși să depășim perioada dificilă prin creșterea competitivității turismului românesc.

Valorile travelto.ro:

• Dezvoltare sustenabilă și durabilă.

• Responsabilitate și încredere.

• Eficiență și eficacitate.

• Creștere competitivă internațională.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.